Известие

Collapse
No announcement yet.

Задна чистачка 147?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задна чистачка 147?

хора от скоро сьм сьс алфа 147 и задната ми чистачка чисти мноого зле а като вали и дам задна тя сама се пуска и маже яко стаклото вьпроса ми е някои знае ли дали мога да сменя само перото защото тя е странна и не знам как да я сменя трябва нова от алфа или ?

То се сменя или само перото или цялото рамо.
    Трик - може да се смени перо + пружина, но от къде такава читава фокусниците не казват
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

цялото рамо ама то отзад е някво странно рамото сигурно трябва да го порьчвам от някаде защото не е проста чистачка ...само перото маи е по лесно...

Comment

аз съм си сменял само перото...
        Иначе има продава се рамо + чистачка в АХМ-АУТО...30 и няколко лева мисля че беше.
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          аз съм си сменял само перото...
          Иначе има продава се рамо + чистачка в АХМ-АУТО...30 и няколко лева мисля че беше.
          Абе я светни от къде си намери подходящо перо, че тези които аз купих са по-тънки и не стават...
          147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
          Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
          156 2.4 JTD - ex

Comment

Ами разпарчедисах една позастаряваща предна чистачка "Шампион" и я резнах точно толкова, колкото беше оригиналното перо на дължина...Също кръцнах и металните "шини", които поддържат перото да седи право. После всичкото това го намушках на мястото на старото перо и всичко е на 6
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Добра идея, май и аз така ще процедирам
              147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
              Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
              156 2.4 JTD - ex

Comment

и аз ще тьрся перо днес

Comment

Взимаш едно нормално перо и го режеш точно колкото ти трябва, че едва ли ще намериш специално за задната чистачка.
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

хора днес си купих перо но беше по широко но го изрязах малко отстрани и влезна маи стана работата а като вали дьжд и дам на задна чистачката сама трьгва задната и за това ми трябваше читава

Comment

аз си купих универсални пера две по около 50см и се реже колкото трябва! цената беше 4лв от широкия булевард към дружба 2! стана перфектно
                      147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Имам едно старо рамо,ако някой проявава интерес ще го изровя и може да го вземе
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
                          а като вали дьжд и дам на задна чистачката сама трьгва задната и за това ми трябваше читава
                          Само когато са пуснати предните чистачки ... не е толкова умна

Аз също смених перо, но сложих от някакви ментаци и сега (след 6 месеца) започна да маже ... скоро ще го сменям пак.
                          sigpic

Comment

В тая тема мога ли да питам знаещите кога работи пръскалката на задното стъкло, щото на нашата не пръска и замазва и драска? Малко преди да тръгне, се чува жужене отзад за 1-2 сек, като от помпичка, и толкоз ... Да няма някъде отзад второ резервоарче, в нашия случай - празно? Или запушени тръбички?
                            Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
                            Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Да няма някъде отзад второ резервоарче, в нашия случай - празно?
                              Няма !
                              Най-вероятно откачен или спукан маркуч.
                              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Working...
                              X