хора от скоро сьм сьс алфа 147 и задната ми чистачка чисти мноого зле а като вали и дам задна тя сама се пуска и маже яко стаклото вьпроса ми е някои знае ли дали мога да сменя само перото защото тя е странна и не знам как да я сменя трябва нова от алфа или ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задна чистачка 147?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеаз съм си сменял само перото...
Иначе има продава се рамо + чистачка в АХМ-АУТО...30 и няколко лева мисля че беше.
Comment
-
Ами разпарчедисах една позастаряваща предна чистачка "Шампион" и я резнах точно толкова, колкото беше оригиналното перо на дължина...Също кръцнах и металните "шини", които поддържат перото да седи право. После всичкото това го намушках на мястото на старото перо и всичко е на 6Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеа като вали дьжд и дам на задна чистачката сама трьгва задната и за това ми трябваше читава
Аз също смених перо, но сложих от някакви ментаци и сега (след 6 месеца) започна да маже ... скоро ще го сменям пак.sigpic
Comment
-
В тая тема мога ли да питам знаещите кога работи пръскалката на задното стъкло, щото на нашата не пръска и замазва и драска? Малко преди да тръгне, се чува жужене отзад за 1-2 сек, като от помпичка, и толкоз ... Да няма някъде отзад второ резервоарче, в нашия случай - празно? Или запушени тръбички?Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Comment
Comment